Vragen aan de liefde


Evenementgegevens

  • Datum:

Concert “Vragen aan de liefde”

Dichteres Anne Broeksma en gitarist Gertjan Adema nemen hun publiek mee in een liefdevolle en fantasierijke reis met poëzie, improvisatie, verhalen en muziek. Op vrijdagavond 14 november a.s. kunt u van deze twee kunstenaars genieten. Ze treden dan op in de Remonstrantse kerk in Waddinxveen.

Dichteres Anne Broeksma is een aankomend talent en treedt regelmatig op met poëzie op literaire festivals, maar ook op Lowlands en op het Crossing Border festival. Anne vertelt korte verhalen en draagt voor uit haar nieuwe bundel ‚Regen kosmos kamerplant’. De poëzie van Anne Broeksma kenmerkt zich door een voorkeur voor licht absurdisme, het bewonderen van het schijnbaar alledaagse en het voortdurende conflict tussen rationele en irrationele gedachten.

Gertjan Adema laat het publiek luisteren naar de passie van Spaanse muziek, warme meeslepende muziek uit Latijns Amerika, Arabisch geïnspireerde muziek, Perzische ballades en mystieke raga’s uit India. Bij de gedichten van Anne speelt hij improviserend gitaar, soms illustrerend en aanvullend, soms kritisch en gedurfd.
Gertjan Adema improviseert op gitaar en speelt muziek van o.a. zijn cd ‚Bloem van tarwe’.

Tijd en toegangsprijzen
Het concert begint om 20.15 uur in de Remonstrantse kerk, Zuidkade 59 in Waddinxveen. Kaarten kosten € 12,50 p.p.

Toegangskaarten
U kunt ze reserveren op: info@muziekinwaddinxveen.nl of op 06 53 28 10 16; of aan de zaal kopen op de avond.

Bookmark hier de permalink.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.