Trio Vivezza


Evenementgegevens

  • Datum:

Recensie concert 30 oktober 2022

“Trio Vivezza speelt tijdens het novemberconcert van Muziek in Waddinxveen een zeer afwisselend programma.
Het trio speelt uiteenlopende muziekgenres en treedt ook nog eens op in verschillende samenstelling.

Het Andante van Max Bruch en het Kegelstatt Trio van Mozart met piano (Angélique van Heemsbergen), klarinet (Nicole van Jaarsveld) en altviool (Inger van Vliet).

In de andere stukken voor trio nam de viool de plaats in van de altviool. Ook traden klarinet of viool in een levendige dialoog met de piano. Banjo and Fiddle van de vrij onbekende William Kroll klinkt zonder meer virtuoos en als een zeer vrolijk intermezzo.”


trio-vivezza

Zondag 27 november 2022 om 15:00 uur – TRIO VIVEZZA

Inger, Nicole en Angélique ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium van Utrecht.
In 2010 wonnen ze de kamermuziekmarathon van dit conservatorium en dat succes zorgde voor een reeks live radio-optredens, onder meer in het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw en in het programma Viertakt Podium.

De beslissing om na hun afstuderen door te gaan als professioneel ensemble, bleek een goede: het Vivezza Trio is inmiddels een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land. Het trio trad op in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg, De Oosterpoort in Groningen en is regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4 en de Klassieken. Ook nam het Vivezza Trio zeer succesvol deel aan Tournoi International de Musique, een muziekconcours in Parijs.

“Het Vivezza Trio doet haar naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het repertoire varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern”.

Tijdens de concerten worden de werken omlijst met gesproken toelichtingen om zo het publiek mee te voeren in hun persoonlijke verhaal achter de muziek.

Uitvoering

Zondag 27 november 2022 in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59, Waddinxveen.
Aanvang 15.00 uur. Kerkzaal open een half uur voor het begin van de uitvoering.
Kaarten zijn te verkrijgen door van tevoren te reserveren of aan de zaal.
Reserveren kan via Klik hier om te reserveren.

Telefonisch reserveren kan ook via 06 53 28 10 16.
Entree €17,50 incl. koffie of thee. Houders van de Rotterdampas €15,00. Jongeren tot 18 jaar €10,00. Betaling door overboeking op rekening NL53 RABO 0308 9632 10 t.n.v. Stichting Muziek in Waddinxveen of door te pinnen aan de zaal.
Ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

pinnen-ja-graag

Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.