Ketevan Sharumashvili


Evenementgegevens

  • Datum:

Recensie van zondag 19 september 2021.

KETEVAN SHARUMASHVILI.

Veelbelovend concertseizoen van start gegaan

Na anderhalve jaar corona was er zondagmiddag weer een concert bij Muziek in Waddinxveen in de Remonstrantse kerk. Tijdens het concert speelt Ketevan Sharumashvili bevlogen en met hartstocht. Voor het publiek is haar muziek een intensieve en directe beleving. Als een pianoleeuw speelt zij een gevarieerd programma met vooral romantisch repertoire.

Ketevan-Sharumashvili_19-9

Zondag 19 september 2021 om 15:00 uur – KETEVAN SHARUMASHVILI

Ketevan Sharumashvili is een groot Oost-Europees pianotalent uit Tiblisi, Georgië. Zij studeerde in Hamburg, Zurich en aan het Conservatorium van Amsterdam. Ketevan heeft grote internationale ervaring en treedt onder meer op in Italië, Spanje en Duitsland. In 2017 heeft ze zich in Nederland gevestigd. Vanmiddag speelt ze onder andere muziek van Schubert, bewerkt door Liszt. Ook hoort u de Rigoletto paraphrase van Verdi/Liszt, Rachmaninov/Kreisler: Liebesleid en een compositie van Piazzolla.

De voortreffelijke techniek en de diepgang in het spel steelt het hart van de luisteraar!
Ketevan Sharumashvili

Uitvoering

Zondag 19 september 2021 in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59, Waddinxveen.
Aanvang 15.00 uur. Kerkzaal open een half uur voor het begin van de uitvoering. Kaarten zijn uitsluitend te verkrijgen door van tevoren te reserveren. Dit in verband met de corona-maatregelen. Reserveren kan via Klik hier om te reserveren.

Telefonisch reserveren kan ook via 06 53 28 10 16 of 06 53 67 27 87.
Entree €15,00 incl. koffie of thee. Houders van de Rotterdampas €12,50. Jongeren tot 21 jaar €10,00. Betaling door overboeking op rekening NL53 RABO 0308 9632 10 t.n.v. Stichting Muziek in Waddinxveen of contant aan de zaal.
Ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.