Ensemble collage


Evenementgegevens

  • Datum:

Recensie van zondag 24 oktober


ensemble collage


Ensemble Collage speelt zijn programma Passe Partout erg sterk en presenteert het met de nodige humor.


Zondag 24 oktober stond Ensemble Collage garant voor een middag met fraaie en zeer aansprekende muziek. Ze spelen een afwisselend programma met verschillende muziekgenres: romantisch repertoire en Amerikaanse lichte muziek.
Voor de pauze maakt vooral “Je ne t’aime pas” van Kurt Weill veel indruk. Na de pauze speelt Ensemble Collage in volledige bezetting met saxofoon erbij en komt dan helemaal op dreef. Te beginnen met “I could have danced all night” (uit My Fair Lady) tot “Friendship” van Cole Porter.

Ensemble collage

Zondag 24 oktober 2021 om 15:00 uur – ENSEMBLE COLLAGE

Marijke Franken en Liesbeth Reijerkerk, mezzosopranen, traden eerder (in 2017) met groot succes op in onze concertreeks. Nu brengen ze een nieuw gevarieerd programma getiteld: “Passe Partout”. Zij worden begeleid door Stephan Schoutens, saxofoon en Winfried Verweij, piano. Afwisselend hoort u muziek die varieert van Brahms, Rossini en Mendelsohn tot eigentijdse muziek van Burt Bacharach en Cole Porter.

Met twee prachtige mezzosopranen maken we een gevarieerde muzikale wereldreis!

Uitvoering

Zondag 24 oktober 2021 in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59, Waddinxveen.
Aanvang 15.00 uur. Kerkzaal open een half uur voor het begin van de uitvoering. Kaarten zijn uitsluitend te verkrijgen door van tevoren te reserveren. Dit in verband met de corona-maatregelen. Reserveren kan via Klik hier om te reserveren.

Telefonisch reserveren kan ook via 06 53 28 10 16 of 06 53 67 27 87.
Entree €15,00 incl. koffie of thee. Houders van de Rotterdampas €12,50. Jongeren tot 21 jaar €10,00. Betaling door overboeking op rekening NL53 RABO 0308 9632 10 t.n.v. Stichting Muziek in Waddinxveen of contant aan de zaal.
Ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.