Caprice des Deux


Evenementgegevens

  • Datum:

Zondag 18 februari 2018 om 15:00 uur – Caprice des Deux
Ruud Raike (alt- en sopraan saxofoon) // Jaap Brackman (piano)
Saxofoon-pianoduo Caprice des Deux is ontstaan in 1997. Ruud en Jaap musiceren vanuit de emotionele boodschap van de muziek en willen die zo duidelijk mogelijk met het publiek communiceren. Zij laten de toehoorders kennismaken met de vaak ongekende en onbekende mogelijkheden van de saxofoon in de klassieke muziek.

Caprice des Deux heeft een zeer breed repertoire: van drieënhalve eeuw muziekgeschiedenis met werken van Bach tot Piazzolla, van barok tot experimenteel. Het duo geeft verrassende concerten met boeiende werken van componisten uit verschillenden landen en diverse cultuurstromingen en natuurlijk de franse muziek van eind 19e eeuw tot heden.

“Een frisse wind in kamermuziek”.

18 februari 2018 - Caprice des Deux

Website: www.capricedesdeux.nl

Uitvoering

Zondag 18 februari 2018 in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59, Waddinxveen.
Aanvang 15.00 uur. Kerkzaal open een half uur voor het begin van de uitvoering. Kaarten aan de zaal. Reserveren kan via Klik hier om te reserveren.

Telefonisch reserveren kan ook via 06 53 28 10 16 of 0653 67 27 87.
Entree €12,50 incl. koffie of thee. Rabobankpashouders, Vonkpashouders en houders van de Rotterdampas €10,00. Jongeren tot 21 jaar €7,50. Alle betalingen á contant aan de zaal. Ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.