Paasconcert 27 maart


Evenementgegevens

  • Datum:

Mezzosopraan Marijke Persijn vormt al enige jaren het Trio Picantolino met violiste Christine Visser en componist/pianist Peter Visser.

Voor dit Paasconcert hebben zij een mooi programma samengesteld met diverse liederen en muziekstukken.

Onderstaand vindt u het programma voor 27 maart 2015:


Marijke Persijn, mezzosopraan, studeerde hoofdvak Zang bij Lodewijk Meeuwse aan het Twents Conservatorium. Hier nam zij ook deel aan de Opera Klassen van Anne Haenen. Later vervolgde zij haar studie aan de Schumann Academie in Rotterdam. Ze volgde Masterclasses bij Udo Rheinemann, Margreet Honig, Paul Farrington en Frans Fiseliers.

Zij was koorlid bij grootschalige operaprojecten als de Carmen, de Turandot en de Aïda van “Opera in Ahoy” en de Zauberflöte in Amsterdam van Viable Entertainment. Marijke vertolkte de rol van Josepha in “Im weissen Rössl” bij de Havenstad Operette in Rotterdam.

Haar creativiteit heeft ze jarenlang kunnen uiten als oprichtster, regisseuse en hoofdrolvertolkster van het Kinderpodium tijdens de Dag van de Romantische Muziek in Rotterdam ( “Bastien und Bastienne”, “Hänsel und Gretel” en “Abu Hassan”) .

Sinds een aantal jaren is Marijke ook actief in België, waar ze regelmatig optreedt. Voor meer informatie: www.marijkepersijn.nl.

Tijd en toegangsprijzen
Het concert begint om 20.15 uur en de entreeprijs bedraagt €12,50 p.p.

Toegangskaarten
De kaarten zijn aan de zaal te krijgen. Reserveren is mogelijk door te bellen naar 06 53 28 10 16, of door het sturen van een email naar info@muziekinwaddinxveen.nl.

Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.