Wishful Singing


Evenementgegevens

  • Datum:

What about Mary: schone zang met theater

Wishful singingZoetgevooisd zingen Anne-Christine Wemekamp (eerste sopraan), Maria Goetze (tweede spraan), Marjolein Verburg (mezzosopraan), Janneke Vis (eerste alt) en Marjolein Stots (tweede alt) in perfecte harmonie met prachtige samenklanken. De vijf zangeressen van Wishful Singing staan garant voor a capella muziek van de bovenste plank.

Maar er is meer. En daaraan heeft het publiek zondagmiddag in de uitverkochte Remonstrantse veel luister- en kijkplezier beleefd. In het programma “What about Mary” zit namelijk muziek èn theater! Die aanpak kreeg een enthousiast onthaal en daar was alle reden voor.

Wishful singingMet een zeer gevarieerde keuze van repertoire van gregoriaans en Reger tot Paul McCartney, met pakkende teksten van Wendela de Vos en leuke sketches kreeg het publiek een ware caleidoscoop van Maria als hedendaagse vrouw voorgeschoteld. En dat met de nodige knipogen en humor met teksten zoals “de hele zaal lijkt wel een sanatorium. Ging ik daarvoor naar het conservatorium? Onze muziek gaat in flarden. ’t Is bijna niet te harden”.

Niet te harden was het zondagmiddag bij Muziek in Waddinxveen zeker niet. Muziek en theater staan bij Wishful Singing als een huis.

Aan het applaus na afloop van het concert te horen mag Wishful Singing nog een keer naar Waddinxveen komen!

Zondag 24 november 2019 om 15:00 uur – WISHFUL SINGING

Vijf klassiek geschoolde zangeressen roepen met hun zuivere stemmen en hun weergaloze podiumexpressie een scala van emoties op. Reis mee langs liefde, hartzeer, weemoed, en plezier. Bekend van optreden in Podium Witteman en radio brengen ze in Waddinxveen uit hun repertoire o.a.de “What about Mary“ een van de meest bezongen vrouw uit onze geschiedenis.

Wishful Singing

Ane-Christine Wemekamp eerste sopraan Maria Goetze tweede sopraan Marjolein Verburg mezzosopraan Indra van de Bilt eerste alt Marjolein Stots tweede alt.

Uitvoering

Zondag 24 november 2019 in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59, Waddinxveen.
Aanvang 15.00 uur. Kerkzaal open een half uur voor het begin van de uitvoering. Kaarten aan de zaal. Reserveren kan via Klik hier om te reserveren.

Telefonisch reserveren kan ook via 06 53 28 10 16 of 0653 67 27 87.
Entree €13,00 incl. koffie of thee. Vonkpashouders en houders van de Rotterdampas €10,50. Jongeren tot 21 jaar €8,00. Alle betalingen á contant aan de zaal. Ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Wishful Singing | cd ‘What about Mary?’ | Steun de totstandkoming van dit nieuwe album

Om de totstandkoming van What About Mary? mogelijk te maken zijn we – net als 2 jaar geleden – een crowdfundingscampagne gestart en we kunnen nog wel wat hulp gebruiken! We proberen binnen ons netwerk zo veel mogelijk aandacht te blijven schenken aan onze crowdfunding. Hoe meer het leeft, hoe meer kans dat mensen uiteindelijk een bijdrage leveren. Zou jij ons daarbij een handje willen helpen?

We willen je vragen om ons crowdfundingsfilmpje via Facebook te delen, als je dat ziet zitten. De Facebooklink is: https://www.facebook.com/watch/?v=505398143570181 (en dan kun je onder het filmpje op ‘delen’ klikken).

Mensen kunnen doneren via http://www.wishfulsinging.nl/doneer. Alle donaties zijn welkom, maar bij een donatie van 50 euro ontvangen de schenkers niet alleen 2 toegangskaarten voor het presentatieconcert op 9 november, maar ook een exemplaar van de nieuwe cd als tegenprestatie.

Via deze link is het crowdfundingsfilmpje bekijken. Het zou ook geweldig zijn als jullie de actie willen noemen in een nieuwsbrief als jullie gebruik maken van zo’n kanaal.
Alvast bedankt!

Met hartelijke groet, namens Wishful Singing

Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.