Maggiore piano trio


Evenementgegevens

  • Datum:

maggiore-piano-trio

Zondag 23 januari 2022 om 15:00 uur – MAGGIORE PIANO TRIO

Maggiore piano trio bestaat uit pianiste Sharon Niessen, violiste Anna Britala uit Litouwen en cellist William McLeish. Drie bevlogen musici met een rijke historie in de kamermuziek met optredens in binnen- en buitenland. Het Maggiore Trio richt zich met name op de Romantiek, waarbij de musici zich laten inspireren door de verhalen achter de muziek. De kleurrijke en volle klank van Britala’s viool en de Italiaanse elegantie van de cello van McLeish is een perfecte combinatie voor het romantische repertoire bestaande uit onder meer werken van Schubert, Brahms, Mendelssohn en Ravel. Anna inspireert het trio om met de daarbij behorende passie Oost-Europees repertoire te spelen.

Internationaal muzikaal talent met een rijke historie speelt romantische klanken!

Uitvoering

Zondag 23 januari 2022 in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59, Waddinxveen.
Aanvang 15.00 uur. Kerkzaal open een half uur voor het begin van de uitvoering. Kaarten zijn uitsluitend te verkrijgen door van tevoren te reserveren. Dit in verband met de corona-maatregelen. Reserveren kan via Klik hier om te reserveren.

Telefonisch reserveren kan ook via 06 53 28 10 16 of 06 53 67 27 87.
Entree €15,00 incl. koffie of thee. Houders van de Rotterdampas €12,50. Jongeren tot 21 jaar €10,00. Betaling door overboeking op rekening NL53 RABO 0308 9632 10 t.n.v. Stichting Muziek in Waddinxveen of contant aan de zaal.
Ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Bookmark hier de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.