Giulio Potenza en Nicolas Dupont


Evenementgegevens

  • Datum:

Recensie van zondag 23 februari 2020.
GIULIO POTENZA EN NICOLAS DUPONT.
GIULIO POTENZA EN NICOLAS DUPONT.Het was passend even stil te staan bij de enorme inzet van Ruud van den Bosch voor de Remonstrantse kerk en voor Muziek in Waddinxveen (waaraan ook zijn vrouw Joke een grote bijdrage heeft geleverd). Voor die verdienste in de afgelopen tien jaar spelde wethouder Van der Wal Ruud een verguld hefje op. Zo in het zonnetje te worden gezet is altijd best een emotioneel moment.

GIULIO POTENZA EN NICOLAS DUPONT. GIULIO POTENZA EN NICOLAS DUPONT.
Met concert bewees Muziek in Waddinxveen dat met succes op de ingeslagen weg is doorgegaan. De ceremonie is namelijk de opmaat voor een concert vol emotie en hartstocht. Daar staat het door Guilio Potenza en Nicolas Dupont gespeelde laatromantische repertoire borg voor: een programma met de vioolsonate van Leos Janácek als centraal stuk. De Belgische violist en de pianist uit Parlemo spelen op topniveau: vol vuur en ze zijn uitstekend op elkaar ingespeeld.

Het is kwaliteit van de bovenste plank. Het publiek is onder de indruk en reageert met een warm applaus.

Zondag 23 februari 2020 om 15:00 uur – Giulio Potenza en Nicolas Dupont

Een duo met internationale podiumervaring en een voltooide bachelor opleiding. Giulio treed op als vooraanstaand concert-pianist en speelde o.a. op het Lugano-muziek festival. Nicolas reist als concertviolist door Europa. Zij zijn vanmiddag te gast in Waddinxveen met muziek van De Falla, een vioolsonate van Janacek en een vioolsonate van Milhaud.

Giulio Potenza en Nicolas Dupont

Giulio Potenza (piano), Nicolas Dupont (viool).

Uitvoering

Zondag 23 februari 2020 in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59, Waddinxveen.
Aanvang 15.00 uur. Kerkzaal open een half uur voor het begin van de uitvoering. Kaarten aan de zaal. Reserveren kan via Klik hier om te reserveren.

Telefonisch reserveren kan ook via 06 53 28 10 16 of 0653 67 27 87.
Entree €13,00 incl. koffie of thee. Vonkpashouders en houders van de Rotterdampas €10,50. Jongeren tot 21 jaar €8,00. Alle betalingen á contant aan de zaal. Ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Bookmark hier de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.