Concerten seizoen 2020/2021

Muziek in Waddinxveen Logo Muziek in Waddinxveen

Muziek in Waddinxveen biedt u voor het seizoen 2019/2020 een zeer aantrekkelijk en gevarieerd muziekprogramma met een schitterende reeks van zes concerten. Genieten van meesterwerken op kleine schaal in het oudste rijksmonument van Waddinxveen. Spreekt het programma u aan, profiteer dan van een abonnement, dat u een aantrekkelijke korting op de entreeprijs biedt en een vaste plaats vooraan garandeert. Wilt u iemand verrassen dan zijn er de cadeaubonnen, goed voor een concert naar keuze. Muziek in Waddinxveen wenst u veel luisterplezier.

MiW streeft ernaar de muziek uit te dragen onder jonge mensen.

Recensie van zondag 23 februari 2020.
GIULIO POTENZA EN NICOLAS DUPONT.
GIULIO POTENZA EN NICOLAS DUPONT.Het was passend even stil te staan bij de enorme inzet van Ruud van den Bosch voor de Remonstrantse kerk en voor Muziek in Waddinxveen (waaraan ook zijn vrouw Joke een grote bijdrage heeft geleverd). Voor die verdienste in de afgelopen tien jaar spelde wethouder Van der Wal Ruud een verguld hefje op. Zo in het zonnetje te worden gezet is altijd best een emotioneel moment.
GIULIO POTENZA EN NICOLAS DUPONT. GIULIO POTENZA EN NICOLAS DUPONT.
Met concert bewees Muziek in Waddinxveen dat met succes op de ingeslagen weg is doorgegaan. De ceremonie is namelijk de opmaat voor een concert vol emotie en hartstocht. Daar staat het door Guilio Potenza en Nicolas Dupont gespeelde laatromantische repertoire borg voor: een programma met de vioolsonate van Leos Janácek als centraal stuk. De Belgische violist en de pianist uit Parlemo spelen op topniveau: vol vuur en ze zijn uitstekend op elkaar ingespeeld.

Het is kwaliteit van de bovenste plank. Het publiek is onder de indruk en reageert met een warm applaus.

Volg ons ook op Facebook

Programma 2019/2020 zondagmiddag concerten.

Zondag 29 maart 2020 GEANNULEERD!

Het concert is geannuleerd om ons publiek en de leden van het ensemble te beschermen tegen het Coronavirus.
Het ensemble zal nu optreden op zondag 10 januari 2021 om 15:00 uur. Gemaakte reserveringen blijven geldig

Slotconcert: ENSEMBLE BRISK.
Slotconcert: Ensemble Brisk (Spaans/Portugees fluiten, 4 personen) Brisk betekent in de muziek levendig, wakker en snel precies wat dit blokfluitensemble is: energiek en vernieuwend en alle mogelijkheden van de blaasinstrumenten verkennend. Het kwartet maakt bewerkingen van oud repertoire en ….
Lees verder


Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de komende concerten van Muziek in Waddinxveen?
Klik hier om u in te schrijven en wij informeren u tijdig over de komende concerten in de kerk.
Klik hier om u per direct uit te schrijven. U ontvangt daarvan een bevestiging.