Concerten seizoen 2019/2020

Muziek in Waddinxveen Logo Muziek in Waddinxveen

Muziek in Waddinxveen biedt u voor het seizoen 2019/2020 een zeer aantrekkelijk en gevarieerd muziekprogramma met een schitterende reeks van zes concerten. Genieten van meesterwerken op kleine schaal in het oudste rijksmonument van Waddinxveen. Spreekt het programma u aan, profiteer dan van een abonnement, dat u een aantrekkelijke korting op de entreeprijs biedt en een vaste plaats vooraan garandeert. Wilt u iemand verrassen dan zijn er de cadeaubonnen, goed voor een concert naar keuze. Muziek in Waddinxveen wenst u veel luisterplezier.

MiW streeft ernaar de muziek uit te dragen onder jonge mensen.

Programma 2019/2020 zondagmiddag concerten.

Zondag 29 september 2019

MAXIME EN CHARLOTTE GULIKERS.
Maxim Gulikers (viool) en Charlotte Gulikers (cello)Maxim Gulikers (viool) // Charlotte Gulikers (cello)
Maxim en Charlotte Gulikers behaalden aan het Conservatorium in Den Haag hun bachelor diploma. Vervolgden hun studie met diverse masterclasses en met succesvolle deelname aan internationale muziek concoursen waaronder het Prinses Christina …
Lees verder

Zondag 27 oktober 2019

QUINTESSENZA.
Quintessenza BlaaskwintetInge Ariesen (hobo) // Jolanda den Dool (dwarsfluit) // Thijs Zomer (klarinet) // Lidia Olthoff (hoorn) // Eva Jansen (fagot)
Quintessenza Blaaskwintet, Vijf enthousiaste, jonge en gedreven musici die elkaar in 2013 ontmoetten als studenten aan het Conservatorium in Amsterdam en sindsdien optreden in het land. Quintessenza maakt een gevarieerd repertoire toegankelijk voor ….
Lees verder

Zondag 24 november 2019

WISHFUL SINGING.
Wishful Singing (dames vocaal, 5 personen)Ane-Christine Wemekamp (eerste sopraan) // Maria Goetze (tweede sopraan) // Marjolein Verburg (mezzosopraan) // Indra van de Bilt (eerste alt) // Marjolein Stots (tweede alt)
Vijf klassiek geschoolde zangeressen Roepen met hun zuivere stemmen en hun weergaloze podiumexpressie een scala van emoties op. Reis mee langs liefde, hartzeer, weemoed, en plezier. Bekend van optreden in Podium Witteman en radio brengen ze in …..
Lees verder

Zondag 19 januari 2020

Nieuwjaarsconcert: ARCADIE TRIO.
Nieuwjaarsconcert: Arcadië TrioSteven Geraads (klarinettist) // Timothee Busch (cellist) // Henriette Wirth (pianist)
Opgericht in 2009 door klarinettist Steven Geraads, cellist Timothee Busch en pianist Henriette Wirth allen afgestudeerd aan het Utrechts conservatorium. En feestelijk Nieuwjaarsprogramma met o.a. 7 Balkandansen van Tajcevic, en op het ….
Lees verder

Zondag 23 februari 2020

GIULIO POTENZA EN NICOLAS DUPONT.
Giulio Potenza (piano, viool)Giulio Potenza (piano) // Nicolas Dupont (viool)
GIULIO POTENZA piano, NICOLAS DUPONT viool een duo met internationale podiumervaring en een voltooide bachelor opleiding. Giulio treed op als vooraanstaand concert-pianist en speelde o.a. op het Lugano-muziek festival. Nicolas reist als ….
Lees verder

Zondag 29 maart 2020

Slotconcert: ENSEMBLE BRISK.
Slotconcert: Ensemble Brisk (Spaans/Portugees fluiten, 4 personen) Brisk betekent in de muziek levendig, wakker en snel precies wat dit blokfluitensemble is: energiek en vernieuwend en alle mogelijkheden van de blaasinstrumenten verkennend. Het kwartet maakt bewerkingen van oud repertoire en ….
Lees verder


Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten van Muziek in Waddinxveen?
Bel dan even naar 0653 672787 (Albert Grooten) om uw e-mailadres door te geven en wij informeren u tijdig over de komende concerten en activiteiten in de kerk. Of klik hier om u in te schrijven.