Optredens seizoen 2019

Muziek in Waddinxveen Logo Muziek in Waddinxveen

Muziek in Waddinxveen biedt u voor het seizoen 2018/2019 een zeer aantrekkelijk en gevarieerd muziekprogramma met een schitterende reeks van zes concerten. Genieten van meesterwerken op kleine schaal in het oudste rijksmonument van Waddinxveen. Argentijnse tangomuziek, pianomuziek van Mozart, Liszt en Beethoven, muziek van Fauré en Poulenc en klassieke muziek voor saxofoon. Het is slechts een kleine greep uit het programma. Spreekt het programma u aan, profiteer dan van een abonnement, dat u een aantrekkelijke korting op de entreeprijs biedt en een vaste plaats vooraan garandeert. Wilt u iemand verrassen dan zijn er de cadeaubonnen, goed voor een concert naar keuze. Muziek in Waddinxveen wenst u veel luisterplezier.

MiW streeft ernaar de muziek uit te dragen onder jonge mensen.


Recensie van zondag 17 februari 2019.

HANNEKE ROUW & ANOUK DE JONG
Tango AliadoFaurė is muziek voor fijnproevers. Hanneke Rouw (cello) en Anouk de Jong (piano) speelden zijn tweede cellosonate voor een select publiek in het zondagmiddagconcert van Muziek in Waddinxveen. Er zijn drie delen, elk met een eigen karakter die door het duo uitstekend voor het voetlicht worden gebracht. En er zijn de mooie en volle klanken van Hanneke Rouw tegenover het complexe en knap uitgevoerde pianospel van Anouk de Jong.

Van Max Bruch staat Kol Nidrei op het programma. De van oorsprong Hebreeuwse melodieën worden intiem ten gehore gebracht.

Volg ons ook op Facebook

Programma 2019 zondagmiddag concerten.

Zondag 31 maart 2019

THE HAGUE STRING TRIO
THE HAGUE STRING TRIOJustina Briefjes (viool) // Julia Dinerstein (altviool) // Miriam Kirby (cello)
Drie bevlogen musici met een passie voor kamermuziek van grote componisten als Schubert en Beethoven. Op hoog niveau vertolken zij strijktrio’s van beroemde componisten. De leden spelen o.m. in het Residentie Orkest en het Filharmonisch Orkest van Vlaanderen. “Grote professionele muzikaliteit en prachtige gevoelvolle interpretaties van de muziekstukken”.
Lees verder…Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten van Muziek in Waddinxveen?
Bel dan even naar 0653 672787 (Albert Grooten) om uw e-mailadres door te geven en wij informeren u tijdig over de komende concerten en activiteiten in de kerk. Of klik hier om u in te schrijven.