Optredens seizoen 2018

Muziek in Waddinxveen Logo Muziek in Waddinxveen

Muziek in Waddinxveen biedt u voor het seizoen 2018/2019 een zeer aantrekkelijk en gevarieerd muziekprogramma met een schitterende reeks van zes concerten. Genieten van meesterwerken op kleine schaal in het oudste rijksmonument van Waddinxveen. Argentijnse tangomuziek, pianomuziek van Mozart, Liszt en Beethoven, muziek van Fauré en Poulenc en klassieke muziek voor saxofoon. Het is slechts een kleine greep uit het programma. Spreekt het programma u aan, profiteer dan van een abonnement, dat u een aantrekkelijke korting op de entreeprijs biedt en een vaste plaats vooraan garandeert. Wilt u iemand verrassen dan zijn er de cadeaubonnen, goed voor een concert naar keuze. Muziek in Waddinxveen wenst u veel luisterplezier.

MiW streeft ernaar de muziek uit te dragen onder jonge mensen.


Volg ons ook op Facebook

Programma 2018/2019 zondagmiddag concerten.

Zondag 20 januari 2019

TANGO ALIADO
TANGO ALIADOFrançoise van Varsseveld (viool) // Mariken Zandvliet (piano) // Lucas Stam (cello) // Gert Wantenaar (bandoneon)
Zij verzorgen het Nieuwjaarsconcert 2019! Dit kwartet trad eerder met groot succes bij ons op. Zij brengen warme Zuid-Amerikaanse klanken gespeeld op viool, piano, cello en bandoneon vol ritme en dynamiek. Nu met nieuw repertoire van hun CD “Un Abrazo “.
Lees verder…

Zondag 17 februari 2019

HANNEKE ROUW & ANOUK DE JONG
HANNEKE ROUW & ANOUK DE JONGHanneke Rouw (cello) // Anouk de Jong (piano)
Celliste Hanneke Rouw, afgestudeerd aan de LUCA School of Arts in Leuven, brengt een programma met cello sonates van Gabriel Fauré en Max Bruch. Zij wordt begeleid door pianiste Anouk de Jong, die haar sporen heeft verdiend in de kamermuziek, zowel als solist als als begeleidster.
Lees verder…

Zondag 31 maart 2019

THE HAGUE STRING TRIO
THE HAGUE STRING TRIOJustina Briefjes (viool) // Julia Dinerstein (altviool) // Miriam Kirby (cello)
Drie bevlogen musici met een passie voor kamermuziek van grote componisten als Schubert en Beethoven. Op hoog niveau vertolken zij strijktrio’s van beroemde componisten. De leden spelen o.m. in het Residentie Orkest en het Filharmonisch Orkest van Vlaanderen. “Grote professionele muzikaliteit en prachtige gevoelvolle interpretaties van de muziekstukken”.
Binnenkort meer informatieNieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten van Muziek in Waddinxveen?
Bel dan even naar 0653 672787 (Albert Grooten) om uw e-mailadres door te geven en wij informeren u tijdig over de komende concerten en activiteiten in de kerk. Of klik hier om u in te schrijven.